Позиция на “За София” – местни избори 2023 г.

“Улица на месеца”
17.10.2023
Честит Ден на народните будители
01.11.2023

Скъпи и верни наши читатели,
🟡 „За София“ иска да заяви своята позиция относно идващите местни избори. Както знаете вече 3 години даваме най-доброто от себе си да променяме към по-добро столицата, да намираме баланса и да търсим решения. По пътя си срещнахме много хора, организации и партии. Едни искаха да ни сринат, втори ни пренебрегваха, а трети се бориха рамо до рамо с нас.
Днес ще говорим за третите личности. Има шепа добри граждани решили да жертват кариерите си, времето със семействата си и голяма част от здравите си нерви, за да се потопят в духа на важното за София. Те са:
✅ Надежда Дойчева, кандидат за кмет на р-н Люлин и общински съветник.

✅ Веселин Кръстев, кандидат за общински съветник.

✅ Венцислав Банчев, кандидат за кмет на р-н Средец.

✅ Григор Григоров, кандидат за кмет на с. Казичене, р-н Панчарево.

През изминалите години с тези хора неведнъж сме се борили за общи каузи, всъщност никога не сме делили каузите си. Техните са наши и нашите – техни. Умирахме от студ на протести, редихме се часове пред кабинети, събирахме се в почивните си дни и уморени след работните, обсъждахме, спорехме и най-важното – помагахме си. Вярваме, че това няма да се промени.
Софиянци, гласувайте разумно. Избирайте мъдро и помнете изборът на 29.октомври не променя само София през следващите 4 години, този избор ще нареди и политическата обстановка след края им. Не се поддавайте на дизайнерски снимки и бляскави обещания. Наблюдавайте поведението, свършеното, говорете с кандидатите и не на последно място сверете думите им с реалността.
💛 Ние оставаме верни и будни граждани зад обществото и се надяваме да работим по-лесно и по-успешно за бъдещето. ЗА София е тук ЗА вас!


📣 Изпращайте ни сигнали и снимки на info@za-sofia.bg и тук на официалната ни страница!
💛 Ние също имаме нужда от вас! С вашата помощ ще продължим работата и развитието си!
Подкрепете ни: https://za-sofia.bg/
✅ ЗА София и тук ЗА вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *