Истински пътен ВЪЗЕЛ

Боклук на килограм
29.09.2023
Разходка покрай р. Суходолска
10.10.2023

🛑 Същински провал е организацията на движение по пътния възел от Околовръстен път към бул. “Ботевградско шосе” и АМ “Хемус”. Факторите за ежедневните километрични задръствания са много. От многоброен трафик към Северната тангента, през недостатъчна инфраструктура до неориентирани шофьори.
💸 Цената я плащаме всички – въздух наситен с изгорели газове, часове в лазене и нерви, опасност от инциденти. Въпрос на време е шофьор, който не очаква, че е възможно да има спрели коли и камиони в 2 ленти на трилентов път (с ограничение 90 км/ч), да предизвика инцидент.


⏰ В натоварените часове не само не може да се слезе към София, но и отбивката за магистралата е неизползваема.
Предполагаме, че Столична община и Агенция Пътна Инфраструктура имат “очевидно” обяснение за ситуацията. То вероятно е със същата стойност като обяснението за участъка по-надолу с пешеходната пътека до с. Казичене. Но не желаем да го чуем дори, защото тапи на такива места НЕ МОЖЕ да има.
❗️Когато се строи и се хвърлят хиляди левове, трябва да се направи по възможно най-добрия и удобен начин! Този пътен възел трябва да бъде облекчен по някакъв начин!


📣 Изпращайте ни сигнали и снимки на info@za-sofia.bg и тук на официалната ни страница!
💛 Ние също имаме нужда от вас! Подкрепете ни и разгледайте нашия блог на https://za-sofia.bg/.
✅ ЗА София и тук ЗА вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *