Позната гледка

Години наред обещания за Околовръстния път
03.11.2022
Ужас в жк. Люлин
09.11.2022

🛴 Всички сме виждали захвърлените тротинетки за обществено използване навсякъде из районите на София. Има две причини сцените от снимките да са факт:

1️⃣ Първата е гражданското съзнание на живеещите в столицата. Тяхното отношение към общественото имущество, което често включва и неразумно движение по пътищата, застрашавайки собствения си живот и този на останалите участници на пътя.

2️⃣ Втората е неприемливото, немарливо и безотговорно отношение на отговорните за стопанисването на тротинетките. Предоставяйки ги за използване би трябвало да се осъществяват контрол над поддръжката, наблюдение и спазване на реда в следствие на движението с тях.

📬 Получихме и пореден сигнал за изоставени тротинетки на неудобно и неподходящо място. Попитахме Столична община#кой е отговорен за безстопанственото отношение? И #защо се допуска тази реалност да бъде ежедневие, откакто съществува услугата?

***
📣 Изпращайте ни сигнали и снимки на info@za-sofia.bg или тук на официалната ни страница!💛 Ние също имаме нужда от вас! С вашата помощ ще можем да продължим пълноценно работата и развитието си! Вижте как да ни подкрепите тук: https://za-sofia.bg/✅ ЗА София и тук ЗА вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *