ж.к. Редута, р-н Слатина

Време е за ремонт, жк Люлин
27.09.2022
Царската баня, р-н Банкя
04.10.2022

📍 Намираме се в Район “Слатина” – Столична община, където заварихме улиците: “Боян Магесник”, “Блага Димитрова” и “Погледец” в неподдържан вид. Не само пътното платно, но и тротоарите са за цялостна рехабилитация. “Редута” е сред столичните квартали, които страдат от липса на паркоместа и зелени пространства за отдих. Тесните улични платна и паркиралите автомобили влошават драстично комфортния живот в района.

⁉️ След като добавим и лошата пътна настилка и пешеходни условия се чудим какво точно се е подобрило през годините? Бихте ли живели с удоволствие на някоя от улиците на снимките?

❌ Това не е реалността, за която столичани плащат своите данъци! Не е управлението на общината и районната администрация, което хората заслужават!Очакваме отговор как и кога ще се ремонтират посочените улици?

***
📣 Изпращайте ни сигнали и снимки на info@za-sofia.bg или тук на официалната ни страница!💛 Ние също имаме нужда от вас! С вашата помощ ще можем да продължим пълноценно работата и развитието си! Вижте как да ни подкрепите тук: https://za-sofia.bg/✅ ЗА София и тук ЗА вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *