Паметник на Кан Крум, р-н Надежда

Криза в столичния транспорт
04.07.2022
Първи подлез в ремонт, част 2
08.07.2022

Вчера се проведе обсъждане в Район Надежда, Столична община относно предложение за мястото в Северен парк на предстоящо проектиране на паметник на Кан Крум. Идеята е на пълнолетни ученици и студенти.

⚠️ Опасяваме се че чухме противоречиви мнения в залата. Запознахме се и с двете гледни точки на хората. Едните “за”, а другите с опасения: как ще изглежда паметника, кое ще бъде неговото място и как ще бъде финансиран проекта? Разбрахме, че стъпките засега включват само уточняване на мястото: близо до езерото, в зеленото пространство. А за външния вид и последвалите въпроси се очаква да има допитване до столичани.

📣 Следващата заключителна дискусия на тема мястото на паметника ще се проведе на 26.07.2022г от 18ч в залата на ОКИ „Надежда“.

‼️ До 19.07.2022г се очакват мненията на граждани изпратени към районната администрация. Решенията ще се взимат от експерти в областта.

***
📣 Изпращайте ни сигнали и снимки на info@za-sofia.bg или тук на официалната ни страница!💛 Ние също имаме нужда от вас! С вашата помощ ще можем да продължим пълноценно работата и развитието си! Вижте как да ни подкрепите тук: https://za-sofia.bg/✅ ЗА София и тук ЗА вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *