Пътищата

120 милиона лева
29.04.2022
Първи подлез в ремонт, р-н Средец
07.05.2022

📣 Обръщаме внимание на една тема омръзнала на обществото и отдавна изчерпана от оправдания. А именно състоянието на пътната инфраструктура.

📬 На седмица получаваме поне по един сигнал за пропаднала шахта, дълбока и опасна дупка, изронен асфалт или съсипана от кръпки настилка. Подавайки ги към Столична община или съответния район, всеки път настояваме за незабавна стратегия, с която веднъж завинаги да се решават подобни проблеми.

⁉️Сигурни сме че има начин, но защо няма желание? – Няма желание да се поставят шахтите така че да не пропадат, точно на пътя на автомобилните гуми. – Няма желание да не се кърпят дупки през 1️⃣ метър по дължината на една улица, вместо да се положи нов асфалт. – Няма желание да се проектират и изпълняват качествено ремонтите. А данъците и таксите се плащат и трупат.

🚧 Всяка година се обявяват грандиозни цифри за ремонт, но резултатът е крайно неудовлетворителен.
❓Каква е предвидената сума за тази година? Ще има ли София нормални пътища някога?

***
📣 Изпращайте ни сигнали и снимки на info@za-sofia.bg или тук на официалната ни страница!💛 Ние също имаме нужда от вас! С вашата помощ ще можем да продължим пълноценно работата и развитието си! Вижте как да ни подкрепите тук: https://za-sofia.bg/✅ ЗА София и тук ЗА вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *