“Умните” светофари

Година по-късно за ул “Суходолска”, р-н Красна поляна
15.02.2022
Лудост в Малинова долина, р-н Студентски
24.02.2022

💰След милиони левове похарчени по различни проекти за “умни” светофари и синхронизация на светлините, резултатите са просто катастрофални! Никъде няма реално работеща зелена вълна, която да пропусне успешно трафика в столицата. Дори напротив така са “синхронизирани” светофарите, че всеки следващ точно преди да минат шофьорите светва в червено.

🚦Всички тези скъпи експерименти гарантират тежки задръствания, водещи до огромно отделяне на изгорели газове и прах. Загубата на време на гражданите в пресичане и шофиране дори не я коментираме!

⁉️Единствените подходящи промени бяха предупредителната мигаща светлина и отброяването на секундите, които са премахнати?!

🚥 За реални смарт светофари с адекватно адаптиращо се време няма как да си мечтаем с това управление на средства и безумни решения. Вижте още за светофарите тук: 🟡https://fb.watch/bft7JPg2YN/
Столична община

***
📣 Изпращайте ни сигнали и снимки на info@za-sofia.bg или тук на официалната ни страница!
💛 Ние също имаме нужда от вас! С вашата помощ ще можем да продължим пълноценно работата и развитието си! Вижте как да ни подкрепите тук: https://za-sofia.bg/
✅ ЗА София и тук ЗА вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *