До метростанция “Горна баня”, р-н Овча Купел

Подлезите в столицата, част 3, р-н Триадица
08.02.2022
Година по-късно за ул “Суходолска”, р-н Красна поляна
15.02.2022

⁉️ Ако мислите че това може би е паркинг в помощ на хората, използващи метростанция “Горна баня”, много грешите. Това са били общински зелени площи. Не се знае за какво са предвидени сега. Можем само да предположим всякакъв вид строителство, но не и така нужния паркинг.

⁉️ А ако смятате, че на снимките около зелените площи виждате изкопи, отново грешите. Това са улици! Улици, които отдавна нямат и останки от асфалт или някаква настилка. Гледката не само е срам за СО-район “Овча купел”, но и абсолютно безхаберие към борбата с калните точки в столицата и намаляването на ФПЧ във въздуха.

❓Изпратихме запитване кога ул „Николай Хрелков“ ще бъде ремонтирана? И ще бъде ли направен удобен паркинг за използващите метрото?

❗️Силно се надяваме Г-н Ангел Стефанов – кмет на Овча купел и Столична община да упражнят контрол и спрат евентуално бъдещо застрояване на тези зелени площи. В допълнение време е да се запознаят с интереса и желанията на гражданите по темата.

***
📣 Изпращайте ни сигнали и снимки на info@za-sofia.bg или тук на официалната ни страница!
💛 Ние също имаме нужда от вас! С вашата помощ ще можем да продължим пълноценно работата и развитието си! Вижте как да ни подкрепите тук: https://za-sofia.bg/
✅ ЗА София и тук ЗА вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *