EU столица по български

Да живее свободна и независима България
22.09.2021
Краят на едно безумие
28.09.2021

🔙 Още миналият септември повдигнахме сериозен въпрос в Столична община:
❓“Каква е стратегията на СО за справяне с каруците и измъчването на животните, които ги теглят на територията на столицата?” 2️⃣ седмици по-късно, Г-н Кристиан Кръстев – Kristian Krastev благоволи да ни отговори, че СО няма одобрена стратегия.

⁉️ Защо за хората, управляващи каруци няма правила? С някакви протекции ли са? От тогава не се примиряваме с това безумие. Като участници в движението огромните каруци трябва да имат регистрация, преглед, гражданска отговорност и най-важното правоспособен водач. Животните трябва да се отглеждат със специална храна, ваксини и в добри условия.

🐎 Всички сме виждали изтезанията, на които са подлагани конете. Да не коментираме замърсяването след тях, от което може да се разнасят и болести. Случвало ни се е да се разминем с опасно натоварена каруца без светлини, управлявана от деца. Дори сме ставали свидетели на ужасни инциденти, след които няма наказани и виновни. Това не може да продължава нито секунда повече! Искаме решение!
Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova
Кристиан Кръстев – Kristian Krastev
СДВР Столична Полиция

📣 Изпращайте ни сигнали и снимки на info@za-sofia.bg или тук на официалната ни страница!
💛 Ние също имаме нужда от вас! С вашата помощ ще можем да продължим пълноценно работата и развитието си! Подкрепете ни: Фондация “За София”
Първа инвестиционна банка
IBAN: BG59FINV91501017453210
BIC: FINVBGSF
Основание: Дарение за “За София”

✅ ЗА София и тук ЗА вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *