По сигнал на граждани, р-н Младост

Булевард “Рожен”
03.11.2020
Подуяне отново потъва
26.03.2021

⚠️ Решихме да обединим съобщенията относно детски площадки в ж.к. Младост, защото са много и постъпиха след миналата ни публикация: https://www.facebook.com/zasofiafoundation/posts/192689449155274.

🖋 В отговор на сигналът ни, районната администрация ни нападна в телефонен разговор за невярна информация. Нямало площадки, които да са в толкова лошо състояние.

❓Сега е момента да покажем тези, изпратени ни от граждани. Според вас и хората ли лъжат? Помолихме да ни отговорят писмено. И се оказа, че след проверка някои от тях наистина се нуждаят от цялостна подмяна! Кой излъга значи?
Останалите ще бъдат само пребоядисани, а на трети ще сменят кошчетата и пейките. Не е посочено кога. Накрая беше подхвърлено, че нямало финансов ресурс?! Но в същото време имаме сигнал, за детска площадка в ж.к. Младост 1 дарение от частно лице, която стои разрушена вече една година!

❗️Не стига това, ами и финансовият ресурс за тротоари и ремонт на пътища не е стигнал!? Вижте последните две снимки, където няма тротоар нито от едната, нито от другата страна на нова улица! Кметът е уведомен, но не е благоволил да отговори.

🆘 Остава ни да следим внимателно, дали екипът на Арх. Стефан Стефанов ще спази обещаното на гражданите? Измина вече една година, ще бъде хубаво да видим резултати.
🆘Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova какво се случва в район Младост?
🆘Столична община работи ли за децата?

💛 Благодарим ви за подкрепата!
✅ Моля, изпращайте ни сигнали и снимки на електронната ни поща. Както и на официалната страница на За София! #МладостНеЕМлад#СтоличнаОбщина#КойКогоИзлъга#ЗаСофия

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *