Търси се виновен, р-н Лозенец

#УникалноУправление, р-н Лозенец
22.10.2020
Булевард “Рожен”
03.11.2020

⚠️Търси се виновникът за липсата на 140 места в новата детска градина, район Лозенец! Няма ги! Първо беше отговорен предишният кмет, но Konstantin Pavlov щеше да спаси проекта. Даде нов срок – октомври.2020. После бяха виновни работниците, които не видяхме нито веднъж на обекта.

⁉️ А сега КОЙ Е ВИНОВЕН?
🛑 Няма как да ви кажем, защото не знаем! След като подадохме заявление за достъп до обществена информация към Константин Павлов – кмет на район Лозенец още на 14.07.2020г. Той не пожела да отговори. Последваха и две жалби към Столична община, относно отказ за предоставяне на информация. Отново без отговор. Няма да оставим нещата така! ▶️ Вижте актуални снимки от новото детско заведение, което трябваше да предостави 2 яслени и 4 градински групи. Но няма да ги предостави. Няма как, защото никой не работи и от предишната ни публикация до сега нищо не се е променило. Можете да сравните снимките: https://www.facebook.com/zasofiafoundation/posts/149004283523791.

‼️ Срокът е до днес. А становището гласи: “извършват се довършителни дейности”!?Няма работници, няма надзор. До обекта има свободен достъп, всеки може да влезе, да разгледа, дори да си вземе нещо за спомен.
❓Г-жо Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova, поне Вие отговорете, какво се случва с детската градина в Район „Лозенец” СО?
❓Нали беше приоритет на Столична община
да осигури места за децата?

✅ Моля, изпращайте ни сигнали и снимки на електронната ни поща. Както и на официалната страница на За София!

#ФондацияЗаСофия#СтоличнаОбщина#ТрагедиятаЕПълна#РайонЛозенец#БъдетеЗаСофия

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *