По сигнал на гражданин, р-н Илинден

На 15.септември движението по бул. “Монтевидео” беше възстановено
17.09.2020
Покана за обществено обсъждане, р-н Люлин
09.10.2020

📬 Получихме сигнал на електронната поща на За София. В писмото става дума за Район Илинден Столична община /Sofia Municipality Ilinden District/, квартал “Гевгелийски”.

📜 Искаме да споделим с вас част от емоционалното съобщение, защото ние останахме възмутени от снимките и написаното.
Цитираме: “Обръщам се към вас с последна надежда, че някой ще помогне. Писна ми да плащам данъци като за столицата на България, а като тръгна да се прибирам, все едно отивам в джунглата!! Всичко в кв. Гевгелийски е разкопано!! Няма минаване, улиците са в кал, тротоарите са в кал. Навсякъде топлофикация копае, сменява тръби… Ок, ама това свърши преди месец, а асфалт никъде няма!!! И докога да чакаме да асфалтират улиците?!?!?!”

🚧 Както виждате на снимките тези улици са забравени и от кмета Г-н Иван Божилов и от Столична община! #Защо? Оказа се, от месеци насам гражданите се оплакват от несериозният ремонт, който се извършва в квартала. Хората не живеят нормално и са принудени да тънат в мизерия! #Защо?

❗️ Идват студени месеци и липсата на действия ще доведе до по-големи проблеми. Нито администрацията на района, в лицето на кмета, нито Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova предприемат някакви действия. #Защо?

🖋 Изпратихме сигнал. Надяваме се скоро ж.к Гевгелийски да придобие нормален вид.

✅ Моля, изпращайте ни сигнали и снимки на електронната ни поща. Както и на официалната страница на За София!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *