Булевард “Рожен”

Търси се виновен, р-н Лозенец
31.10.2020
По сигнал на граждани, р-н Младост
06.11.2020

➡️ 21 век ➡️ 2020 година ➡️ Европейска столица

📌 Това е бул. “Рожен”, за който отговаря район Надежда. Един от примерите за километричните задръствания сутрин. Тук хората всеки ден губят времето, търпението си и част от живота си, която най-вероятно биха прекарали в много по-положителни моменти. #ЗащоЛи?

➖Защото трябваше да бъде изградена директна отсечка.
➖Защото трябваше да се разшири булевардът.
➖Защото отдавна проблемът трябваше да бъде решен.

❓Г-н Инж. Димитър Димов-Dipl Eng Dimitar Dimov, не виждате ли ежедневните мъки на трафика? Бихте ли живяли до булевард като този?
❓Г-жо Даниела Райчева – Daniela Raycheva, кога хората от Нови Искър ще могат да се придвижват нормално? Интересува ли Ви, за какви задръствания става дума?
❓Г-жо Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova, защо Вие не пътувате всеки ден в това задръстване? Бихте ли инвестирали в логистичен център в близост до този трафик?

⚠️ Проблемите на София няма да се решат сами! Ако не можете да ги решите, не ви е мястото да управлявате! Оставили сте гражданите да живеят в безвремие и безнадежност! Искаме действия, а не оправдания!

Благодарим за подкрепата!
Очаквайте и следващата ни публикация за бул. “Ломско шосе”!

✅ Моля, изпращайте ни сигнали и снимки на електронната ни поща. Както и на официалната страница на За София! #СтолицаЗаСрам #СтоличнаОбщина #РайонНадежда #НовиИскър #ФондацияЗаСофия #ВсичкиЗаСофия

Кадри дрон: Николай Стайков, https://www.facebook.com/profile.php?id=1479763561

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *