Ремонтът на ремонтите в р-н Подуяне

Ремонтите са необходимост, р-н Слатина
04.08.2020
Ще изгрее ли слънцето в район Изгрев
24.08.2020

🚩 От За София държим на истината. Вярваме, че на всеки въпрос трябва да има честен отговор. Преди време обърнахме внимание на пътната инфраструктура, липсващите спирконавеси и купищата боклуци в район Подуяне, вижте публикацията тук: https://www.facebook.com/zasofiafoundation/posts/140941254330094?__tn__=-R.

Като отговор на сигнала ни получихме подробен план за ремонт на улици и тротоари за 2018г, 2019г и до момента през 2020г. На снимките можете да видите част от ремонтите.

🔎 Първите снимки са от улица “Баба Вида”, в участък от улица “Спас Гинев” до улица “Дончо Витах”, ж.к. Хаджи Димитър. Ремонтът е приключил 2020г., а пък още е със старите бордюри. А задигнатият асфалт само в края е решение, което не разбрахме. Как стана това?

🔎 Вторите снимки са в близост до ремонта на улица “Черковна”, по-точно до пл. “Родина”. От едната страна тротоарът е ремонтиран, за сметка на другата, която води до детската площадка. Пътеката до площадката за 1 метър не е стигнала до тротоара. Това ли са ремонтите, които трябваше да видим?

🔎 Според информацията, с която разполагаме, са заявени навеси за спирките. Надяваме се скоро да ги видим и да бъдат поддържани. Относно боклуците, те били върху частен имот и на собственика са съставени предписания. Затова изпратихме молба да погледнем актовете.

Също така попитахме какво стана с проверката относно изоставените автомобили? Има ли резултат? Чакаме отговор.

✅ А докато изчакваме, моля, изпращайте ни сигнали и снимки на електронната ни поща или тук на официалната страница на За София!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *